• Volg RLT Rental

CLF Ledwash RGBW

RLT investeert in CLF Ledwash RGBW strips. Deze compacte ledwash is geschikt voor het aanlichten van doeken, wanden en decor maar ook in te zetten als show element. De ledwash heeft mooie diepe kleuren en een 60 graden beam die makkelijk te stellen is. De ledwash kan stand alone gebruikt worden of via DMX worden aangestuurd. Er zijn meerdere modes beschikbaar bij het gebruik via DMX. De ledwash kan op de vloer neergelegd worden of door middel van 2 haken met quicklock opgehangen worden. Het aansluiten en installeren gaat erg snel omdat de ledwash is uitgerust met Powercon in/uit en dmx 3 en 5 polig in/uit. We hebben een ruime voorraad combikabels in verschillende lengtes beschikbaar waardoor deze ledwashes makkelijk door te lussen zijn.
De ledwashes worden per 12 stuks geleverd in een flightcase inclusief haken, kabels en safety’s.
ledwash RGBW

© 2020 RLT Rental. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene voorwaarden. Website door Lives Internet & Marketing.