• Volg RLT Rental

Nieuws

We Will Rock You

WWRY 02Eind 2019 en begin 2020 hebben wij in opdracht van Tec Entertainment de volledige technische productie mogen verzorgen van de musical We Will Rock You met in de hoofdrol Anastacia. De voorstelling was te zien in Scouwburg Hengelo,  Afas Live Amsterdam, World Forum theater Den Haag, Martiniplaza Groningen, Theater Orpheus Apeldoorn, Parkstad Limburg theaters te Heerlen en in het Chasse Theater te Breda.

Verhuurcatalogus 2018

Onze nieuwe verhuurcatalogus voor 2018 is uit! Bekijk of download deze hieronder.
voorkant

LED Showtrappen op tv!

Afgelopen week waren onze LED Showtrappen en Wolkenstore doeken te zien op tv. Bij de TV Show op NPO 1 was de Elfstedentour van Jan Smit te zien. Daarnaast werd op RTV Oost de Schlagernacht uitgezonden, waarbij ook onze trappen zijn gebruikt. Wil je onze LED Showtrappen huren, neem contact met ons op. Wij hebben diverse soorten en maten. Beide producties zijn verzorgd door Triple Showtechniek.

001
002
003
004

West Side Story

De afgelopen maand hebben wij in opdracht van Tec Entertainment de volledige technische productie mogen verzorgen van de musical West Side Story. De voorstelling was te zien in het World Forum Theater te Den Haag en in de MartiniPlaza te Groningen.

West Side Story 01
West Side Story 02
West Side Story 03
West Side Story 04
West Side Story 05
West Side Story 06
West Side Story 07
West Side Story 08

Jesus Christ Superstar

Wij zijn trots dat wij vanaf begin december weer de theaters in mogen met deze fantastische show. Wij verzorgen voor deze voorstelling het complete technische plaatje en zorgen ervoor dat op alle locaties alles technisch goed voor elkaar is. Hieronder een beschrijving van de show

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De internationale rockopera Jesus Christ Superstar wist in 2015 tienduizenden harten te veroveren. Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice nog éénmaal naar Nederland. Een unieke kans om de 73-jarige Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.

Deze grootse Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar, geregisseerd door Massimo Piparo, is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 waarin Ted Neeley ook schittert in de rol van Jezus. Dertig jaar was Ted Neeley toen hij op het witte doek gestalte gaf aan de zoon van God. Maar liefst 43 jaar later is hij Jezus nog steeds. Wegens groot succes brengt TEC Entertainment deze speciale productie eind dit jaar nog enkele keren naar Amsterdam, Den Haag en Groningen.

De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de doorgewinterde Ted Neeley vormen samen een (bijna) heilige drie-eenheid. Ondersteund door meer dan vijftig castleden en live orkest. Laat je meevoeren door geweldige songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.

Neeley wil naar Nederland
Tijdens de UIT Markt Sing-a-long in 2015 maakt het Nederlandse publiek voor het eerst kennis met deze unieke uitvoering van Jesus Christ Superstar. Vanaf dat moment verloopt de kaartverkoop razendsnel en is het World Forum Theater avond na avond uitverkocht. Reacties van de duizenden bezoekers zijn uitzinnig en dat voelt Ted Neeley ook. Daarom verzoekt hij regisseur Massimo Piparo om nog éénmaal terug te keren naar Nederland. Eind 2016 komt Neeley voor de laatste keer naar Europa om de rol van Jezus op zich te nemen.

Op 14 december 2016 start Jesus Christ Superstar recht in het hart van bruisend Amsterdam. Want waar anders komt deze rockopera beter tot zijn recht dan in de rocktempel Heineken Music Hall? Neeley: “Ik ben heel erg gelukkig dat het Nederlandse publiek eind 2015 zo massaal naar dit meesterwerk kwam kijken. De reacties waren hartverwarmend. Ik verheug me er nu al op om terug te keren.”

Lovende pers en publiek
Neeley speelt zijn rol met verve en laat met zijn vertolking van Jezus een diepe indruk achter. Niet alleen de publieksreacties zijn overweldigend, ook de pers is lovend. Een greep uit de recensies: ‘IJzingwekkend hoge uithalen gedurende Gethsemane leiden terecht tot landurige bravo’s. Vijf sterren!’ (De Gelderlander), ‘Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show’ (De Volkskrant), ‘Overdonderende show met een superstrakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers’ (Vrij Nederland).

Nog éénmaal kun je erbij zijn. Een ervaring om nooit te vergeten en een unieke kans om Ted Neeley in de rol van zijn leven te zien.
Jesus Christ Superstar

© 2024 RLT Rental. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene voorwaarden. Website door Lives Internet & Marketing.