• Volg RLT Rental

Sfeerimpressies

Poiesz Feest 2016

sfeerimpressies-poiesz-5
sfeerimpressies-poiesz-3
sfeerimpressies-poiesz-4
sfeerimpressies-poiesz-2
sfeerimpressies-poiesz-1
In april 2016 heeft Poiesz Supermarkten een groot personeelsfeest georganiseerd in het WTC te Leeuwarden. De technische productie was in handen van Diamond Sound te Joure. Diamond Sound heeft ons gevraagd om een lichtontwerp te maken en het faciliteren van de complete lichtset.

Foto’s en opname/ montage door Kelly van Roon

Jackson Live in Concert

sfeerimpressies-jackson-3
sfeerimpressies-jackson-5
sfeerimpressies-jackson-1
sfeerimpressies-jackson-4
sfeerimpressies-jackson-2
Begin Januari hebben wij in opdracht van Tec Entertainment de volledige technische productie mogen leveren van de show ‘Tribute To Jackson’. Wij leverden licht, geluid, rigging, video, decor, FX en transport.

Foto’s door Margot de Heide en video opnames/ montage door Kelly van Roon.

Elvis 80th Anniversary Show

Begin september hebben wij in opdracht van Tec Entertainment de volledige technische productie mogen leveren van Elvis 80th Anniversary Show in Ahoy. Er waren twee showavonden in een bomvol Ahoy. Wij leverden licht, geluid, rigging, video, podium, decor, transport en personeel. 7 trailers en een bakwagen vol materiaal waren nodig om dit te kunnen realiseren. Speciaal voor deze show hebben wij 16 meter rechte show trappen van 60cm hoog en 2 halfronde show trappen van 220cm hoog in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd.  Zie bovenstaande foto’s voor het eindresultaat.

Foto’s door Margot de Heide en video opnames/ montage door Kelly van Roon.

Club van Sinterklaas in de feesttent

Eind november hebben wij in opdracht van Tec Entertainment de volledige technische productie mogen leveren van De Club van Sinterklaas in Ahoy. Wij leverden licht, geluid, rigging, video, decor, transport en personeel. Oftewel van een lege hal naar onderstaande foto’s.

Foto’s door Margot de Heide en video opnames/ montage door Kelly van Roon.

© 2024 RLT Rental. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene voorwaarden. Website door Lives Internet & Marketing.